GANII KEBAP

GANII KEBAP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ganii Kebap. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 19:01 Bijna een uur gewacht op mijn bestelling
2 mei 2022 om 9:56 Chicken was not cooked well!I had to put it in the air fryer just so I can eat it. Good portion but not worth all that money you pay. Took an hour and a half to bring the food so I was at least expecting that it would be good. But it wasn’t
25 apr 2022 om 18:51 Wanneer je de melding krijgt dat het eten zo wordt bezorgd, blijkt na een telefoontje dat het nog bereid moet worden. Ruim een uur later bezorgd dan afgesproken. Neem uw klanten serieus alstublieft.
8 apr 2022 om 18:25 Heerlijk!
28 mrt 2022 om 19:29 Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging was dit keer helaas bijna een uur te laat.
21 mrt 2022 om 21:02 Heerlijk gegeten en goede service!
16 mrt 2022 om 18:28 Het eten was lekker en warm. De bezorger kwam ook snel aan met de bestelling. Een fout van mij m.b.t. adres werd door Ganii snel opgelost. Ik zou zeggen kwaliteit zo houden
15 mrt 2022 om 19:34 Aantal keer al hier besteld en elke keer is het echt genieten. Eten wordt altijd warm en snel bezorgd. Bezorger is altijd vriendelijk. Het eten is heerlijk!
8 mrt 2022 om 10:48 Ik heb soep besteld voor €4,5 maar ik kreeg een halve bakje, dus dat was wel echt gierig. Durum en soep waren wel lekker.
5 mrt 2022 om 9:05 Eten was echt niet lekker. Pilav al helemaal niet. Bezorging wel op tijd.
1 mrt 2022 om 23:12 Heerlijk eten, snelle bezorging en porties zijn meer dan voldoende.
1 mrt 2022 om 12:12 Helemaal niet wat ik had verwacht! Porties waren heel klein en heel vet, brood was helemaal doordrengt. Eerste en gelijk laatste keer.